Революция на Opel с електромобила Ampera-e

5770
Революция на Opel с електромобила Ampera-e

Новият електромобил с акумулаторни батерии на Opel ще разбие бариерите пред електрическата мобилност.

Opel ще представи на пазара през следващата година революционен нов електромобил с акумулаторни батерии, като продължение на най-голямата и всеобхватна продуктова офанзива в историята на германския автомобилен производител, включваща 29 нови модела в периода между 2016 и 2020 година. Новият модел с пет врати и пет места ще носи името “Ampera-e”. Той не само ще предлага по-продължителен автономен пробег при пълно зареждане от повечето електромобили на пазара, но ще се отличава и със своята достъпна цена. Стъпвайки на опита и знанията, натрупани при първата Ampera, превърнала се в еталон за модерен елктрически автомобил през 2011 г., новата Ampera-e cъчетава новаторска система за електрoзадвижване с модерна комуникационна свързаност и вълнуваща динамика на пътя.

Фейслифтът Opel Mokka X изглежда страхотно

Моделът е със силно променена предна част, централната конзола в интериора е подменена с тази от Astra, Х идва с нов 1,4-литров бензино...

 

Уникалните, компактни пропорции на Ampera-e се благоприятстват от плоския пакет акумулаторни батерии, разположен под пода на вътрешното пространство. Ефективното използване на обемите от акумулаторите дава възможност за създаване на просторно пътническо пространство с достатъчно място за комфортно настаняване на петима пътници и осигуряване на багажен обем, сравним с този на конвенционален автомобил от компактния клас.

Новата Ampera-e ще предлага също и отличената с многобройни награди система за персонална комуникация и мобилни услуги Opel OnStar, както и технологии за инфоразвлечения и връзка с глобалната мрежа и околния свят, които ще спомогнат за интегриране с лекота на функциите на смартфоните и на другите електронни устройства в автомобила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com