Песента на Поли Генова за "Евровизия" е готова

6300
Песента на Поли Генова за "Евровизия" е готова

"If love was a crime" ("Ако любовта беше престъпление") е заглавието на песента, с която Поли Генова ще представи страната ни на "Евровизия 2016". В записа се включи и музикантът Теодосий Спасов, съобщиха от БНТ.

Автори на "If love was a crime" са композиторите и музикалните продуценти Борислав Миланов и Себастиан Арман, както и шведският композитор Йоаким Бо Персон. Поли Генова е съавтор на текста и активно участва в творческия процес.

Поли Генова ще ни представи на "Евровизия"

Поли Генова е българският участник, който ще представи страната ни на Евровизия 2016 в Стокхолм. Тя ще излезе за втори път на сцената н...

Успешната работа на музикалните продуценти от "Symphonics International" е вече доказана при реализирането на съвместни проекти със звезди като Дженифър Лопес, Шакира, Кели Кларксън и Бритни Спиърс.

Песента, която ще представи Поли Генова, е с модерно звучене. Текстът отправя послание за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора - готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение.

"Песента е въздействаща, повличаща и носеща едно единствено послание - любов! Тази любов, която откриваме навсякъде, която е заложена вътре в нас и която ни зарежда с толкова много вяра и енергия. И защото Любовта е универсален език. С екипа ми залагаме на нея и на английски език, за да достигне до всеки", споделя Поли Генова.

Видеото към песента ще бъде представено пред българската и международната публика през следващата седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com