На рождения си ден Цветан Цветанов стана апостол писмено

3588
На рождения си ден Цветан Цветанов стана апостол писмено

Парламентарната група на ГЕРБ е изпратила писмо до председателя на Народното събрание, с което тя иска да освободи Цветан Цветанов от днешното пленарно заседание. Повод за това е рождения ден на Цветанов, който днес навършва 51 години.

Депутатът сам сподели молбата на депутатите във Facebook, като добави и няколко снимки от изненадата, която са му спретнали депутатите от партията на Бойко Борисов.

Цв. Караянчева: Няма пропаст между Бъчварова и Цветанов

Законопроектът на министър Румяна Бъчварова за промени в закона за МВР не е бламиран, той ще влезе в зала. Това увери депутатът от ГЕРБ...

В молбата на народните представители те изтъкват системния недостиг на време за близките на сърцето на Цветанов хора. „Поради непрекъснат рецидив на прекомерна ангажираност с проблемите на структурата на партията и парламентарната група, поради летящите му апостолски ангажименти и плътната камара на хорски тегоби и призиви за помощ, под която пребивава НАШИЯТ ОБИЧАН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПГ НА ПП ГЕРБ – г-н ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, по повод тачения от всички нас празник, неговия рожден ден", пише още в апела на депутатите от партията на Бойко Борисов.

“Тази сутрин Парламентарната група на ГЕРБ ме изненада с голяма торта и много приятелски благопожелание по случай рождения ми ден. Сърдечно благодарих на колегите за уважението и пожеланията и че вече толкова много време сме заедно зад каузата ГЕРБ. Депутатите ми подариха карта за пазаруване от магазини на известна модна марка, но им казах, че и този път ще даря подаръка си на бъдещи абитуриенти. Искрено ме развесели и молбата за освобождаването ми от днешното пленарно заседание, която колегите бяха подготвили от мое име до председателя на парламента”, написа самият Цветанов.

 

Публикувахте от Tsvetan Tsvetanov в 8 април 2016 г.

Цветанов чу подкрепата на Борисов за Бъчварова и я захапа за ДАИ

Няма никакъв кризисен момент в отношенията между Румяна Бъчварова и Цветан Цветанов. Това обяви бившият вътрешен министър, говорейки за...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика