5-те най-верни зодии в любовта

236519
5-те най-верни зодии в любовта

Много от нас се замислят дали техният партньор им е верен и какво би се случило, ако разберат, че ги лъже. Зодиите разкриват кои от нас са по-склонни да кривнат от пътя и кои са наистина отдадени на своята връзка.

Телец

Телците обичат комфорта и спокойствието. Те процъфтяват благодарение именно на стабилността, което ги прави лоялни и надеждни партньори. За да изневери, Телецът трябва да се чувства изключително неразбран и неоценен във връзката си.

Рак

От всичките зодии, Ракът е най-загрижен за стабилността на отношенията си с любимия човек. Обича семейството и е най-щастлив, когато има дълбока, емоционална връзка. Би изневерил само и единствено, ако неговият партньор се държи с презрение и не показва любовта си.

Дева

Девите са чувствителни, но и много взискателни. Затова, ако се обвържат сериозно, това категорично означава, че те са сигурни в своя избор. Което пък е предпоставка да не се оглеждат встрани. Само много силно разочарование или предателство би накарало Девата да изневери.

ТОП 5: Зодиите, които се влюбват най-лесно

Предлагаме ви списък с петте най-лесно влюбващи се зодии. Открихте ли вашата зодия тук? 5. Лъв - Лъвовете знаят безусловно да обичат. ...

Везни

Везните търсят хармония и баланс. Само така се чувстват спокойни и пълноценни. Една изневяра би нарушила драстично тяхното равновесие и те предпочитат да не я правят. Ако пък се случи, бъдете сигурни, че съвсем скоро Везната ще ви напусне.

Козирог

Тази зодия също много цени семейството и своята половинка. Дори понякога да ви се струва, че не е така, гарантираме ви, че грешите. Пък и Козирозите предпочитат да насочат усилията си в професионалното развитие и финансовата стабилност, вместо да се занимават с глупости и да се крият по хотелите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com